Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 13.11.2007., 01:09   #252
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
PD motori, pumpa-dizna su ugrubo rečeno živahniji, neobuzdaniji i nemirniji od common rail dizelaša i više daju dojam snage. Common rail je kultiviraniji i elastičniji, ali nije toliko eksplozivan.
I da, motori su odlični, i dokazali su se, jer ne možeš reći da su audi i vw loši automobili. Pogledaj u kakvom stanju je konkurencija i kako drži cijenu astra, peugeot 306, megane i bravo iz 97-98 godine.
Napuštanje pd je više ekološke naravi.

Po čemu zaključuješ te činjenice o loži?
Zadesilo te da si to rekao nekom čiji kruh su nafta i derivati.
Imao sam pod rukama neke studije i do tog sam zakljucka dosao. Covjek sa kojim sam pricao sta je bio drzavni inspektor kaze da ovi testeri sta koriste za kontrolu goriva u kamionima da bi tesko prepoznali da li se radi o dieselu ili lozi da nema boje. A i ljudi koji su se pokusali voziti sa novim dizelasima su vrlo brzo zavrsili u servisu dok golfovi dvojke trojke bez problema voze.

Nisam rekao da su losi auto nego da imaju prebucan motor, a nesto sto mogu primjetiti da imaju problema sa strujom. Skoro svaki golf, passat ili tuareg ima bar jednu crknutu zarulju. Samo na tome ustedis kad kupis japanca na zaruljama
Bono je offline