Citiraj:
Autor Juan
PD motori, pumpa-dizna su ugrubo rečeno živahniji, neobuzdaniji i nemirniji od common rail dizelaša i više daju dojam snage. Common rail je kultiviraniji i elastičniji, ali nije toliko eksplozivan.
I da, motori su odlični, i dokazali su se, jer ne možeš reći da su audi i vw loši automobili. Pogledaj u kakvom stanju je konkurencija i kako drži cijenu astra, peugeot 306, megane i bravo iz 97-98 godine.
Napuštanje pd je više ekološke naravi.
Po čemu zaključuješ te činjenice o loži?
Zadesilo te da si to rekao nekom čiji kruh su nafta i derivati.
|
Imao sam pod rukama neke studije i do tog sam zakljucka dosao. Covjek sa kojim sam pricao sta je bio drzavni inspektor kaze da ovi testeri sta koriste za kontrolu goriva u kamionima da bi tesko prepoznali da li se radi o dieselu ili lozi da nema boje. A i ljudi koji su se pokusali voziti sa novim dizelasima su vrlo brzo zavrsili u servisu dok golfovi dvojke trojke bez problema voze.
Nisam rekao da su losi auto nego da imaju prebucan motor, a nesto sto mogu primjetiti da imaju problema sa strujom. Skoro svaki golf, passat ili tuareg ima bar jednu crknutu zarulju. Samo na tome ustedis kad kupis japanca na zaruljama