Tema: DELL 2007WFP
View Single Post
Staro 13.11.2007., 00:19   #118
MetaLni
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Bash mi frend veli da je citao ovo pa me pitao jel ja imam te probleme
Ovak kupio sam od shuba 3 komada Dell 2007FP A05 made in ceshka (... SIPS (panel code HN210) na blef.. citao sam prije sve i svashta o panel loterijima, bad pixelima bandingu i svemu... al kad sam dosao po monitore nije mi se dalo provjeravat... nego velim trpaj ih u auto pa cu ja doma gledat kaj sam dobio...

nijedan od tih 3 nema ni bad pixele ni banding probo sam i gammu i brightness shaltat i na monitoru i u driveru (u desktop modu, u ona ostala dva je colorspace u totalnoj banani, al nema smisla uopce mjenjat te modove)... ni taj flickering... barem ga ja nisam primjetio u normalnom surfanju, igranju.... nish mi ne titra ni pc ekspert ni dpreview... nit nijedan web na kojem sam bio u zadnjih pola godine

na onoj stranici s testovima, na green inverse nesto dot bla bla... monitor titra i to tako slabo da se moram nabit 5 mm na njega da bi skuzio....(i opet ovisi kako je pattern poslozen na ekranu, recimo u fullskreenu ne titra.. kad nije fullskreen onda da ... i opet u IEu je obrnuto, valjda ovisi kako legnu pojedini pixeli na matricu (parno neparno ili sta).. al ono to je cjepidlachenje... ajmo se sad nabit na monitor i gledat jel titra )) al velim stvarno sam sve i svashta imao na monitoru ... i nisam nikad primjetio to titranje u stvarnom radu... osim sada kad sam isao te patterne probavat... i to samo taj zeleni
Inace imam svakakvog elektronickog smeca po sobi tako da to titranje lagano bi moglo bit i od toga...

frend ima 2007WFP pa cu mu bash rec da proba... ajde conroe ako citash pishi nesto LOL

EDIT: E da monitori su kupljeni u Kodeksu

Zadnje izmijenjeno od: MetaLni. 13.11.2007. u 00:36.
MetaLni je offline   Reply With Quote