Tema: hahahha
View Single Post
Staro 24.02.2004., 07:21   #53
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Sky, šta ćeš u bolnici? Hvata te gripa? Mislim, ne možeš tako. Poruka ti je previše dubokoumna za jednog ogrezlog boksera, koji ima par medaljica. Samo me zanima jesu to one medaljice klupskog tipa, kad se vas dvojica nađete u ringu, ti šta treniraš dva dana, a protivnik došao jučer, pa eto, da se balavci malo navuku na boks, ubace vas odmah u ring. Jedan dobije zlato, a drugi srebro.
Sky, ovo da svoje vrijeme ne dijelim s nekim ko mi ne odgovara, potpuno je na mjestu. Slažem se totalno.
A, fyx, to šta za sebe smatraš da si prelijep, obit će ti se o glavu, kad tad. Jer ako si 2 sata dnevno zablenut u zrcalo trenirajući šado (nije sad bitno kako se piše, ovako ćeš me lakše razumit), pa si prisiljen gledat se, ni slučajno ne znači da si lijep. Aj, fakeru, daj stavi koju svoju sliku, da umremo od smijeha.
Samo mi objasni jednu stvar, ko ti se pomaže logirat na Internet i na forum, pa da možeš pisat ovakve pizdarije?

E, da, molio bih te, pošto si tako mlad, da me ubuduće oslovljavaš s "barba" Rivi, a ostatak ekipe ovdje koji su toliko stariji od tebe, možeš s "gospon", da se vidi da ipak imaš mrvicu pristojnosti u sebi. I, Splićanin se piše velikim slovom. Uglavnom 20-30 cm velikim.