optimizacija je zapravao rijec kojom se tjese ljudi koji nemaju dovoljno jako racunalo da igraju ovaku igru to je neko moje misljenje....
nemojte me sad pojest radi ove izjave ali iskreno tko nema g80 karticu ili ati radeon neku slicnu nema tu sto raditi i igrati ovu igru... ona je napravljena za takve stvari cak se i "scena" nasalila sa zahtjevima ove igre (razer1911)... btw meni u zestokoj borbi padne fps oko 20 ali iskreno i na tome se da igrat nije da igra pocne trzat ili trokirat... za divno cudo igra radi cist okey... meni je ovo raj za oci a vjerute mi po pitanju mnogih stvari neke druge igre mogu samo ucit na craytekovim igrama kao napr fiziku... itd... jedino se nadam patchu koji ce rasteretit grafu i prebacit to na cpu jer hladno mogu dekodirat neki video i igrat ovo...

ah taj quad i mutlitasking zato ga obozavam....
ja sam kontao da je moja grafa ocaj vidim da i GTX.ice se znoje 100 na sat da dobijes 30FPS.ova

AA AT cemo ukljucit kad dode neka 9800GTX ili ultra heheheh do onda nikaj od toga...
btw sad sam dosao do tenkova malo jest zeznuto ali majko moja osjecaj kao da si tamo i da se mlatis sa tim zutim kinezima....