Tema: hahahha
View Single Post
Staro 23.02.2004., 22:43   #52
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Triton je žrtva zablude. Naime, raširena predrasuda da su informatičari slabići bez ikakvog društvenog/seksualnog života izvan kompjuterske sfere na tritonovu žalost nije točna, što bi znao da je bio na ijednom PCEX okupljanju.
Tako, on svoje komplekse, u koje neću ulaziti, mora liječiti na nekome za koga smatra da kad ga se gurne neće gurnuti natrag.
Samo, zeznuo si se u jednom. U čemu, neću ti reći, kad dođeš u pivnicu, shvatit ćeš i prije nego počeneš objašnjavati teoriju o drkadžijama, ako si dovoljno pametan (da, čak niti ne smatram da si glup jer ciljano provociraš tamo gdje misliš da smo najtanji. I što je žalosno, dobro ti ide).
Nego, zašto si uopće na forumu? Zar nemaš ništa pametnije za raditi? Tražiti cure? Lokat u bircu? Prebit nekog na cesti? Mi smo, po tebi, ružni/jadni/drkadžije/papani. Ja se sa ljudima koje smatram takvima kao ti nas svojevoljno ne družim. Zašto ti to činiš? Samo trošiš svoje vrijeme i svoj novac, koji zacijelo mogu biti utrošeni na daleko produktivnije načine.
Sada dosta o glupostima jednog pubertetlije koji niti se boksa, niti je je**č, niti ima curu nego diže tipove na predškolske fore, skupa sa svojim vršnjacima po mentalnoj razini razvoja, niti ima toliko pristojnosti da ljude koje ne pozna ne vrijeđa.
A ako me uživo nazoveš papanom, netko od nas dvojice će završit u bolnici. Na to sam spreman. Jesi li i ti?
Sky je offline   Reply With Quote