evo mali update da znate sto vas se ceka!
Moram reci da me iznenadila igra time sto mozes kombinirati kako napast selo grad bazu itd... imas bezbroj mogucnosti. jedna od boljih mogucnosti je i upgrade oruzja... dobro svi ste to vidjeli u demou ali postoji jedna novost ako ti npr pokupis neku sniper pusku sa nje mozes skinut optiku od snipera i premjestiti na npr ak-47 itd... u biti mozes kombinirati sto ti najvise odgovara u tom momentu jel to vise bliska borba ili neko napucavanje preko 100m pa ti treba optika... tako da na jednoj pusci mozes imat bacac granata laserski nisan opticki nisan tj sniajperski taticki itd... ma dodataka ko u prici i slozis si kako ti najvise odgovara... jos jedna fora koju sam primjetio ako imas prigusivac namontiran i hoces roknut tipa na vise od 60m neces ga tako olako ubit jer ti prigusivac smanji brzinu metka i sporiji je i losije pogada tj manje mu energije oduzme... igra je stvarno the best FPS do sada bar meni.... ja sam odusevljen sto su sve uveli i koliko to napucavanje postaje realno...
o kombiniranju "moci" i taktiziranju upada u bazu necu ni govorit stvarno se moze govoriti da mozes glumit sam fischera ili john ramba da obavis neku misiju kako ti je po volji...
jedini problem su zahtjevi ali iskreno isplati se cak i sacekat neki patch pa se igrat... a i ovako se da igrat cist dobro...
evo jedan screenshot za gun