Citiraj:
Autor Juan
Želiš reći da uopće ne mijenjaš ulje na motoru, nego samo dolijevaš ono što motor potroši kroz određeni period i da prolaziš eko test _bez_ katalizatora i sa starim uljem još pritom vozeći na "pogađano gorivo", premda ne vjerujem da je itko toliko lud da vozi na lož ulje/plavi diesel PD motor.
Nisam ljubitelj diesela, naprosto iz razloga što radim male kilometraže, a benz motori su puno jednostavniji i jefitiniji za održavanja, ali po pričama prijatelja koji stvarno nimalo ne drže do auta, čak niti oni ne voze svoje tdi golfove, jette, passate na običan DG.
Aj reci da se šališ, ili samo izazivaš vlasnike opela  jer čitam post u nevjerici.
|
Nije PD-tdi već onaj stariji obični TDI. Kaj da mijenjam ulje kad ga već na 3000km moram litru dolijat?
A čuj kaj da ti velim neg da s podsjehom gledam na tehničkom kak različiti fiati hyundajii i kiroti ne prolaze ekotest a meni je zacrnjenje manje od 50% dopuštenog....
Imam ja i opela doma i nije loš al svejedno je to posljednji opel kod moje obitelji...
edit: u startu kad sam počel radit vozil sam se bas s njime i tjedno mi je trebalo 500kn za gorivo a sad mi je 200 dosta...