View Single Post
Staro 12.11.2007., 14:53   #638
Adisabeba
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Artistar Pregled postova
Al to mi je najžalosnije - mislim, te sve firme bi se trebale, što je više moguće, koristiti novim tehnologijama u poslovanju, jer su i po orijentaciji tehnološke, i onda im moraš slati prigovore poštom. WTF?! Pa šta je tak teško oformiti odjel koji će se baviti zaprimanjem takvih i inih stvari te ih prosljeđivati različitim odjelima u poduzeću. No dobro, valjda je jeftinije plaćat poštanske naknade i imate 150 različitih odjela za obavljanje približno istih zadaća....
Citiraj:
Autor Rivi Pregled postova
Poslao sam im broj računa, pa nek ga traže u evidenciji. Uopće me ne interesira.

Mislim da je stvar u tome da njima treba potpis onog koji ima prituzbu. Tvoj potpis je kao neka vrsta dokaza da si ti vlasnik te linije. Ja kad sam slao prituzbu morala je imati rucni potpis. Btw neznam sto si im napisao u prituzbi ali ako ti kazu da ti oni daju do 8mbit vezu onda im reci da ti oni daju do 3 a ne do 8 jer je na tvome modemu blokirana od njihove strane linija na 3 tj da ti daju do 3 a ne do 8. Na to ti nemogu nista reci jer si u pravu a to sto su oni nesposobni nije tvoja greska.
Adisabeba je offline