Tema: Crysis
View Single Post
Staro 11.11.2007., 22:26   #699
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
nakon 2h igre nemam rijeci doslovno me igra ocarala pricom a i samom akcijom na normalu ne mozes glumit john ramba i uletit u selo i sve poklat mozes pokusat ali sa onim svojim "mocima" da se pristojno igrat najbolji mi je clock mod nestanes ove jadnike zbunis nakupe se na hrpu bacis granatu i svi odose u zrak

fizika strasno nesto bacis granatu u bunker odleti kompletni bunker u zrak sa cikom koji dere sa m60.eticom po flori i fauni....

srediti tenk nista lakse sa clock modom i par zolja joooooj mogao bi do sutra.................

decki ko ima GTX.ice ultre SLI modove sada ce vam se kartice dobrano oznojit da ovo radi kako treba meni je oko 25fps.ova prosijek bude i ispod i iznad max 40fps.ova btw 4 jezgre ni jedna igra ne moze upogonit sa ovom igrom bez beda mogu jos kodirat neki divx u pozadini i sve ce radit u najboljem redu i jos ostane 20% procesora lufta

zalosno je ponovo sve ostaje na grafickim karticama prokleta nvidia sa takvim cijenama!!! di su dobra stara vremena kad je matroxica bila najjaca i to za 1500kn!!!! uffff

mene zanima kako ce radit na kompu od nea-st on ima dvije gtx-ice u SLI.u
jurbAs je offline   Reply With Quote