View Single Post
Staro 11.11.2007., 19:11   #1
cbz
Premium
Moj komp

cbz's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Multimedijalni monitor!

Poštovanje, čitao sam dosta tema na forumu vezanih uz 24'' lcd monitore i to sa velikim zanimanjem međutim još nigdje nisam našao direktnu poveznicu ili usporedbu u određenim poljima.
Moj problem leži u tome što dobijam sobicu (otprilike 3x4) u kojoj će glavna tehnička stvar biti računalo.
Htio bih izbjeći kombinacije sa televizorom pa sam razmišljao o malko većem LCD monitoru s time kaj neznam da li je to sve kaj mi treba.
Pa sljedi bitno pitanje:
Kako bi vi izveli kombinaciju pretvaranja monitora u TV/Film/Računalo tako da se mogu slagati filmske večeri/mogu igrati igrice/može normalno raditi.
Najbitnije mi je da ne postoji prevelika promjena u kvaliteti izmedju tih svi modova rada monitora i to da mogu pročitat titlove na udaljenosti od 2 metra bez da završim u ghetaldusu.

I kako bi se u to uklopili dosad naspominjaniji modeli:
Samsung 245B
Dell 24'' - HC
BENQ 24''

Što mi je još potrebno od opreme za izvest TV/komp, gledajući da najradije ne bi monitor išao mjenjat jedno 3-5 godina, kako se u to uklapaju HDTV/HDMI ...

hvala unaprijed

p.s.
recimo da je dell gornja granica u parama na koju bi išao. Kupujem kompjuter za duugo i za puno stvari pa dati više para nije šteta ako će taj crničit godinama na veselje mojih očiju.
cbz je offline   Reply With Quote