View Single Post
Staro 11.11.2007., 18:50   #112
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mogu reć i da mene isto. I to na bilo kojem elektroničkom mediju ili tiskanom. Valda mi se od tolkih reklama stvorila imunost. Znam nekad pogledat reklamu 5x na telki i onda kasnije kad se trebam sjetit o čemu se radi, ne mogu, ko da mi se mozak isljuči kad se počnu prikazivat. I to je dobro, no dobro.

Back on topic. Meni je npr. BUG jedina tiskovina koju kupujem. Ne kupujem ni 24h svaki dan, ni MenzHelth, ni Globus. Mjesečno 35 Kn iskeširam i nije mi žao. Nekad sam mjesečno znao još kupit i Vidi ili PcChip al jednostavno BUG mi najviše leži. Pročitam ga skoro cijelog pa čak i one teme koje me ne zanimaju. Personal Favourite broj mi je iz Lipnja ove godine (inače kupujem ga od 2003.) o Bestbuy procesorima, jeftinom PC-u za igranje, SLI protiv GTSice. Stvar je u tome, kažete kao sve se može pročitat na netu ali to je masa članaka na engleskom s kojim se služim, ali više volim po domaći to pročitat i to ukratko. Prezirem reviewove npr. o jednoj grafičkoj kartici na 30 stranica sa žargoniziranim engleskim i 30 grafova. Što se tiče BUG-TV-a, to je lagano osvježenje. Prilozi nisu uopće loši, a prikažu kako stvar radi zapravo uživo.
tutix je offline   Reply With Quote