View Single Post
Staro 11.11.2007., 13:23   #12
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Ja sam jedan od ponosnih vlasnika jeftilena razvikanog branada Vivax
Nabavio sam ga kao drugi player u kuci jer kad moja kcerkica Ivica krene gledati crtice i manipulira strojem dobijem ospice . Zato ako se dogodi neko iznenadjenje neka strada brand Vivax ako vec mora
Sto se tice njegove kvalitete i mogucnosti reprodukcije materijala nemam nikakvih zamjerki. Je da je materijal od kojeg je izrađen neka jeftinjara, posebno ladica koja djeluje kao da ce svaki tren otpasti od tezine DVD-a, mali gura i guta sve sto u njega strpas bez obzira na velicinu. Jos mu se i divim obzirom na tretman koji ima kod Ivice
Uglavnom radi i to nista losije od LG koji me dosao 3x skuplje. Danas i onako par velikih radi komponente za sve firme samo je stvar u kvaliteti ugradjenih djelova i materija od kojih je napravljen. A to sve skupa i onako rade i sklapaju Kinezi po narudzbama. O mogucnostima tog Vortexa ne znam nis, mozda da neko ko ga ima kaze svoje. Danas i onako na svima pise DVono, DVovo, MPxyz la, la, la, bla, bla bla ......tako da se nesto mora isprobati i onda reci je li u redu ili je neki srotex

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote