Tema: hahahha
View Single Post
Staro 23.02.2004., 14:47   #43
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
A i vi ste se uzjogunili radi jednog balavca. A on jadan još dr.a s dva prsta. Dobro, slijedeće godine prelazi na cijelu ruku.
Baš mi je falio neki ovakav balonja da se malo ispušem, jerbo ste mi vi ostali "fakat, brijem, do jaja" preozbiljni, ili u sve unosite neku laganini dozu zajebancije. Dok je nyx-pyx ili kako mu je već nick, prava momčina. Trenira boks. Treniraš ti moju kitu. Ako i tucneš koji put vreću, ne znači da treniraš boks.
Nego, kažeš, 16 godina. Jebate, pa ja s 16 godina nisam ni promišljao ovako provodit vrijeme. Dobro, jebiga, ipak sam ja iz Splita, kod nas cure i zimi nose minice (makar se smrzle), tako da nisam imao izbora. If ju nou vot aj miin.
I, šta se ti sa svojih 16 godina uopće zamaraš takvim stvarima? Tvoje je da još kojih par godina treniraš desnicu (biće ti lakše bez rukavica), pa kad dobro izgladiš kabel, probaj preći na nešto življe, a nas starije jebivjetre (neki bi svojedobno rekli, vulkanizere), nemoj tako vrijeđati. Moga' bi nekog strefit infarkt. Evo, ja se cijeli tresem. Zamišljam derle s bokserskim rukavicama i pubertetski prištavim licem kako se dere jer mu neko nije po volji.
Proći će te. Ili, da citiram: "Kad porasteš, kasće ti se samo".
Ajmo starci, rečenica je iz...

E, da, nyx-plyx, vjeruj ti meni, baš tu većinu koju si ovdje nazvao papcima, definitivno boli kita za tvoje mišljenje. A i mene. Ubrajao se ja tu ili ne.