View Single Post
Staro 10.11.2007., 14:40   #728
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
postoje rankovi?

znači, nešto kao leveliranje lika, ili kako to funkcionira? nisam još igrao pa ne znam, aj malo više detalja o tome.. da li ako imaš veći rank imaš prednost da možeš lika nadograditi sa boljim oružjima i sl. pa imaš prednost u multiplayeru u odnosu recimo na slabije igrače? , ili služi ničemu?
Dobra je stvar u tome da igrac na vecem levelu nije jaci od onoga na slabijem odnosno mozete igrati jedan protiv drugoga, ne mjenja se skill vec onaj na vecem levelu ima vise opcija da si prilagodi igru... razlika je u tome sto sa vecim levelom otkljucavas perkove i oruzja te modifikacije za oruzja tako da mozes kreirati custom classe koje si prilagodavas svom nacinu igranja...

znaci bolji level vise opcija, perkova i oruzja s kojima si mozes iskombinirati klasu ...no ako netko zna igrati moze jako dobro igrati i s osnovnim klasama...nece mozda relodati kao da je na steroidima il imati scope na nekoj puski al ce imati neke druge stvari...

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Jučer navečer počeo igrat, na početku imaš izbor oružja koji je ok, ali kad ti dođe netko tko ima rank 30 a ti 1 on te preaktički odma ubije...
Tak da je po meni to malo glupo, jer ja ispucam cijeli šanžer u nekog i njemu ništa a on par metaka na mene i naravno svi me pogode i bye bye..
nije bas tako...ubio te jer je u 3 dana postao level 30 sto znaci da je igrao po 10h dnevno pa se vjerovatno ispraksirao... a postoje puske koje ubijaju sa 3 metka ali sporije pucaju i one koje nanose manji damage ali brze pucaju ... e sad s kojom ces se bolje snaci ovisi o tebi ... prednost mu moze biti da ima manji recoil u standu il da brze reloda al sve su puske manje vise izbalansirane ...znaci mozes im nesto dodat al nesto i gubis .. eventualno je deasert eagle malo prejak al za to mora biti level 50 ...il ako si preko levela 40 pa si si slozio da s trenchom brze pucas il nesto slicno ... no preciznost i skill ne dobiva ...tak da ga mozes i sa manje moddanim il default oruzjem ubiti
E.T. je offline   Reply With Quote