08.11.2007._21:31
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
Ne da mi ploca da smanjim mnozitelj na mom novom q6600, jedva ga digoh na 3 Ghz....buuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pardon, ali moram....
|
09.11.2007._20:13
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
zanimljivo, ali ja uopce nisam morao dirati voltazu da bih dignuo proc na 3,6GHz, cak ni multiplier nisam spustao, doduse nije bio najstabilniji, tako da sad radi na 3,5...
|
Ovo je samo da bude na jednom mjestu, djecace sa znanjem latinskog.
Usput, slab sam sa stranim jezicima, pa te molim da prevedes ovo:
Citiraj:
Autor nino
 No comment.
|
Sorry mod, ali.....
Edit:
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
Nije sve na jednom mjestu, fali odgovor moderatora na taj moj post..
|
Eto odgovora moderatora na tvoj post, da se nebi nasao zakinutim:
Citiraj:
Autor buljo
Malo čitaj starije teme, a ne za svako pitanje otvorit novu temu. Osim toga ima u Tražilica pa probaj i sa njom.
|
a odgovor je veoma jasan, ali da si to ucinio nebi toliko ljudi znalo da imas novi quad..
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
... S obzirom da sam problem rijesio, i dignuo clock, a ne da mi se objasnjavati ponovo (objasnih ninu na messengeru), smatram ovu diskusiju zavrsenom.
|
Naravno da si objasnio, sto je i pohvalno, ali
Citiraj:
Autor horza
PCE ima 10k jedinstvenih posjeta dnevno
|
gdje je jos 9 999 osoba
Ok vjerojatno ne citaju svi tvoje kontradiktorne izjave, ali je sigurno vise od jednog.
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
3510, ako izracunas, pametnjakovicu....A za ovo djecace mogu ti samo reci da kad odrastes naucis latinski, pa ces znati sto znaci lapsus...
|
Pa nije on racunao i nije on fulal.
Ukoliko si napravio gresku (lapsus=posrtanje; pogreška), da ne kazem da si posrnuo, nisi trebao napisati da na latinskom znas sto znaci lapsus i time dokazao da posjedujes znanje jedne latinske rijeci.
Usput za takvu gresku nije jedina rijec lapsus, pa i nije potrebno znanje latinskog.
Vjerojatno bi ti pala kruna s glave da si rekao "ok moja greska".
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
Takodjer, zao mi je sto sam odmah skocio na prvu loptu, jer tvoje provokacije na mene djeluju kao i tursko groblje, ili da ti objasnim na Hrvatskom: psi laju, karavane prolaze...EOD
|
Ocito ne znas sto je provokacija, a djelovanje turskog groblja na sebe moras preispitati, jer da nikak ne djeluje sigurno nebi ovo pisal.
Nesto ti se cesto desavaju greske u zadnje vrijeme.
Citiraj:
Autor Igneos Eructid
opet sam se krivo izrazio,
|