View Single Post
Staro 09.11.2007., 18:58   #1
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Umiru DFI matične

Ok, ovo mi je druga DFI am2 matična što je umrla bez ikakvog signala.
Dakle to je ova iz siga.
Hebote, ugasim komp. Upalim ga, cpu setting fail .. bla bla isprobao sam sve biose najbolje je radio onaj di pise da su stavili podrsku za 65nm proceve.. inace svi drugi su nakon restarta crni ekran imali
i sad, ugasim pc, spojim przu (bila odspojena)
nema slike na monitoru,
checkiram sve ok spojeno, nema slike
cmos u drugom polozaju nece, palim, nece, stavljam cmos, nece, vadim cmos jumper kompletno van, nece.
i sad, sta da mu radim, kad nit beepce nit nista.
Isto tako prije jedno 2mj mi je ista ta maticna umrla, ali sa windsor procesorom.
Ista situacija, ugasim komp i vise nikad snaga zivota iz njega, maticna na servisu zavrsila, zamjena za novu, jer ova stara je totalno zblesirana.
Ok, skuzio bi da sam radio ko zna šta s njom, nekakve modove za vecu voltazu ili sta ali nisam izvodio kerefeke s njom .. jednostavno sam otiso na shut down pc i vise nikad nije davala slike na monitoru, nit s kingmax mars, nit sa super talentom. Nit sa hd2400 pro, nit sa 7100gs. Nope.
Inace, ovo mi je definitivno zadnja DFI ploca. One lan partyjice za s939 su bile legendarne, ali ove sAM2 su teško smeće. Ako pogledate malo po forumima manje više svi sa ovim matičnama imaju isti problem (tj baca onaj cpu setting fail iako je namjesten rucno itd) kod boota i nekad ne baca sliku. Isprva ju je trebalo 2 puta resetirati, sad nece pa nece i nece, neznam sta da joj radim vise. Poslat cu je u Zg u pon, pa cemo vidjet.
Sto da uzmem u zamjenu, DFI vise ne dolazi u obzir.
Evo sad tipkam sa asusice i sve komponente (bas sve) sa glavnog kompa rade na njoj bez beda. Zašto te DFI-jke za am2 tako rikavaju neznam.