Ok, salzem se za Fortron PNF 350W , je dovoljan za napajanje standardnog gameskog računala (dva harda, 8800 gt,i dualcore). No zašto to prije neko nije spomenuo, ja sam mislio da je ovo best buy topic a ne grand prix.
BTW, Fotron 350w ima jače 12V grane, ali slabije sve ostale naspram npr. 400w chiefteca koji je 100 kn skuplji , no svejedno to je dobro napajanje.
Citiraj:
Autor Optik
Ma glupost velika. Idemo svrsavat u trgovine koje imaju MS ind. 54450w za 379,89kn .
Ne biti grbav-koristit trazilicu-procitat koji sticky puno znaci
Sve o napajanjima by PcE
|
Kolega u svi testovima napajanja brojeke govore da brand name 500+ W napajanja su najviše upola iskorištena naspram svojih mogućnosti (bio je prije oko 6 mj test napajanja u vidi-u).
Primjer : Codegen 400 wata (120 kn) izdrži ukupna opterećenja malo preko 300 watta(jer se počinje pojavljivati pre veliki pad napona) , dok najače računalo quad core + 8800 gtx (i standardnom ostalom opremom) troši taman toliko u svom najvećem opterećenju.
Stoga ako te baš veseli šta ti na napajanju ne piše MS industrial samo naprijed, ako ne misliš slagat SLI konfu chieftec od 400 w je uvrh glave.
Uostalom ako pogledate specifikacije 500+W napajanja u amperažama uglavnom i nema nekih bitnih razlika osim možda dodatne dvije neovisne grane za +12V , no to je potrebno tek u slučajevima 4 harda 2 optička , SLI grafe i to sve u jednom kućištu.
P.S. Ovo sam napisao zato što je rasprava krenula u smjeru "Dali uzet napajanje od antec-a 550w ili 700w fotrona i dali se isplati dodatnih 200 kn na već postojećih 600".