View Single Post
Staro 09.11.2007., 16:07   #1
klint.istvud
Premium

klint.istvud's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kupovina Philips 190P7ES

p-mva matrica
190P7ES/01 --> s-ips matrica
190P7ES/10 --> tn matrica

Jel ima tako nesto deklarirano i na monitoru?

Volio bi da mi neko napise gamerski feedback za ovaj monitor, to nisam nigdje nasao... (mozes i ti Ozy , vidio sam da si ti bio u potrazi za lcd-om za gejmanje i da si odabrao ovaj model

I za kraj koji od ovih ducana najvise izlazi u susret sto se tice isprobavanja monitora (kut, mrtvi pixeli,...): Optimum, Aquisitum Magnum, M-Computers, Nitel, Mikronis ili Kvark.

Ajde ekipa napisite nesto, relativno je hitno
-->
Daklem, kupujem 19'' LCD monitor (ne wide)... nakon detaljnog proucavanja ovog dijela foruma odlucio sam se za P'ilips 190P7ES

Primijetio sam da se ovaj monitor moze pojaviti i u TN "izvedbi" (mislim da je cak jedan forumas imao tu "srecu" :/ ).

Zanima me da li postoji nacin ili negdje na njemu nekakva oznaka koja bi oznacila vrstu matrice?

Na prad.de tog tog philipsa nazivaju:
190P7ES/00 --> p-mva matrica
190P7ES/01 --> s-ips matrica
190P7ES/10 --> tn matrica

Jel ima tako nesto deklarirano i na monitoru?

Volio bi da mi neko napise gamerski feedback za ovaj monitor, to nisam nigdje nasao... (mozes i ti Ozy , vidio sam da si ti bio u potrazi za lcd-om za gejmanje i da si odabrao ovaj model

I za kraj koji od ovih ducana najvise izlazi u susret sto se tice isprobavanja monitora (kut, mrtvi pixeli,...): Optimum, Aquisitum Magnum, M-Computers, Nitel, Mikronis ili Kvark.

Ajde ekipa napisite nesto, relativno je hitno
klint.istvud je offline   Reply With Quote