Ovca, ti kažeš da će knjige izumrijeti?! Ma daj, ajde mi reci molim te neku stranicu ili stranice gdje si našao nešto tako detaljno i kvalitetno obrađeno kao u knjizi od 300 i više stranica?

Počevši od udžbenika, a kamo li specijaliziranih knjiga. Takve stvari se ne nalaze na netu, a ako se i nađu onda se sigurno plaćaju. Znanje se naplaćuje...
E-knjige će biti suplementi, ali smatram da neće nestati dobra stara papirnata izdanja.
Časopise kupujem ako po meni ima nešto zanimljivo (na naslovnoj stranici). Imam i pretplatu na jednog...
Pročitam intervjue, kolumne, novosti itd. Pa i razne recenzije. Časopis ima prednost u tome što je sve u njemu sabrano i sažetak je nekakvih mjesečnih događaja...Često nemam vremena a niti volje guglati...Pa mi tu časopis puno bolje uskoči. Smatram da je praktičniji od online newsa. Časopis će mi ostati, neke stvari na netu će možda nestati, a i časopis mogu čitati kad hoću, bez da buljim u monitor.
Je, na netu se može naći sve ali eto...meni časopisi još imaju neku svoju draž.
Osim toga, često znam prelistavati starije brojeve i naći nešto što me sada zanima, a prije me nije zanimalo.
Isto mislim, da su časopisi i nekakva odskočna daska. Recimo sada često kupujem Mrežu, o mrežama nisam imao pojma a časopis mi je nekakva odskočna daska za znanje a i da znam guglati na netu (jer, nisam prije imao pojma o nekakvim proizvodima, softwareu itd.).