View Single Post
Staro 09.11.2007., 11:57   #604
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo upravo sam završio razgovor sa jednim monterom koji mi je rekao ovako. Imaju jako puno problema sa podizanjem brzine zbog usklađivanja naših ADSL modema i DSLAM-a, uglavnom testiranja se vrše non stop. Bili su podignuli brzinu ljudima čak i na 16Mbita ali su im morali spustiti natrag jer nije dobro funkcioniralo, među njima sam nakratko bio i ja... Uglavnom, brzine bi se već svima podignule i sve bi to funkcioniralo da nije MaxTV-a. On im radi najveće probleme. Nije toliko zahtjevno podignuti brzinu već uz tu brzinu prikačiti i MaxTV signal što im je eto najveća boljka. Pitao sam ga zašto ništa ne kažu SZK o problemima na centrali na što on kaže da u praksi toga nema iako odgovorni znaju o tome... A pitanje je koliko smiju/mogu agenti SZK-a pričati dalje... Ipak je konkurencija u igri...

Bilo je tu još neke priče, i tako.... Uglavnom imaju problema i to je to...

A što se tiče razvodnih tel. kućica koje su smrt za ADSL signal, to se isto tako obnavlja novima ali tko zna kad će moja doći na red...

Danas mi je javio da ćemo probati opet na 16Mbita pa da mu javim kako ide... Tako da bum ja vama kasnije javil rezultate ak vas zanima. živili
Dadox je offline