View Single Post
Staro 09.11.2007., 04:17   #95
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
Recimo sjecam se da sam prijatelju rekao da uzme 7900gs s vf700 koji dolazi po defaultu s grafom i to u vemilu. Ako ajmo reci vemil ne reklamira kod vas vec samo hgspot, a jedino u vemila ima ta 7900gs s vf700, vi cete napisati da je 7900gs s standardnim kulerom u hgspotu best buy. sto ocito nije istina, jer se za iste novce dobi bolji kuler u drugoj firmi.
ovo je zamisljena situacija, ali kuzis sto sam htio reci.
Naravno da ce to napisati, je doticna kartica vjerojatno i je best buy u usporedbi s testiranim karticama.
Ajde reci tko bi normalan napravio test 10 komada hw i onda za best buy rekao da je jedanaesta??
E a da su kojim slucajem testirali i navedenu kartusu iz HG-a i za nju ustvrdili da je best buy, nasao bi se neki lik iz bajke i rekao "gle zahebali me ovi iz XX casopisa" zato jer je ta ista u npr: adm-u ili linksu jeftinija za 15 kuna.
Ovo je takodje zamisljena situacija.

Citiraj:
Autor Striček Pregled postova
Ajde ti nauči da je kritika zapravo vrlo poželjna stvar i da unaprijeđuje proizvod.
Naravno da se velika vecina slaze s tim.
Ali postoje dvije vrste kritika - dobronamjerna i zlonamjerna.

U svakom slucaju po tim casopisima ima u najmanju ruku smijesnih recenzija, ali to ne znaci da se ti ljudi ne trude zaraditi za kruh.
Ipak smo svi mi ljudi, pa imamo i bolje i losije dane, neki posao nam ispadne bolje, neki losije i nismo zadovoljni, barem ne u onoj mjeri u kojoj smo to zeljeli.
Ali tko radi taj i grijesi.

Citiraj:
Autor Striček Pregled postova
Evo danas sam iz inata kupio novi Bug i nisam našao baš ništa interesantno...
Naravno da nisi, jer kad te nekaj interesira, vjerojatno koristis zajednickog prijatelja - google, pa u relativno kratkom roku saznas sto te interesira
A ostatak tvojeg posta izgleda kao dobronamjerna i konstruktivna kritika.

Uff opalila me inspiracija nakon 1-2 vrca domaceg ......

Odo ja kenjati po diplomskom....
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa

Zadnje izmijenjeno od: rib@. 09.11.2007. u 04:41.
rib@ je offline   Reply With Quote