Evo danas sam iz inata kupio novi Bug i nisam našao baš ništa interesantno...e sad da ne bi isplao da pljujem po ičijem trudu, mislim da su sve teme odlično obrađene no niti jedna ne pokriva ništa edukativno.
Hrpetina opisanih i testiranih proizvoda i to je to...(važno je naglasiti da je to moj OSOBNI doživljaj!!!)
Što bi tu ikoga privuklo da ga stalno kupuje ili uzme preplatu???
Kažem, super je to ako te zaista zanima test 120 graf. kartica no ostali HOT testovi kao test printera, notebookova, miševa, monitora...jednostavno te ne zanimaju pa nećeš niti kupovati ostalih 11 izdanja u godini.
Jednostavno mi je muka od svih tih testova, a pogotovo ovih sa grafičkim karticama...
Uglavnom uvijek se desi to da preskočim 95% stranica koje sačinjavaju reklame, testovi, igrice...
Recimo, zašto se ne bi uzela tema kao DNS...pa onda opište što je to, koji DNS paketi su najpopularniji i pod kojim okružjem, instalacija DNS-a, administracija...pa drugi mjesec obrade izrada shell sripti, kako radi LCD-koje tehnologije se koriste za riješavanje uređenih nedostataka te tehnologije, djelovi OSa...pa se na DVD stave čak nekakve kratke flash animacije koje bi vizualno objasnile problem...
Da takve teme vidim na naslovnici svaki mjesec...odmah bi uzeo preplatu!
Jer čitajuči doista nešto i naučiš, a puno bi pomoglo i u poslu.
Ovako ispada da samo testirate proizvode i oglašavete iste. Mene osobno to ne interesira, a očito ako imate tako dobru nakladu neke ljude fascinira što pak mene ne stavlja u područje vašega interesa i to poštujem. Na kraju, roba je da se proda, a ne da se udovolji morbidnim kriterijima posebne skupine individualaca kao što sam ja
Šalu na stranu...Bugovci rade odlično svoj dio posla i vjerujem da je testitranje zaista muka, a pogotovo sve to sročiti u N broj stranica.
No sav taj trud i dalje ne plijeni moju pažnju pa i time pažnju ostale morbidne manjine gladne nečeg novoga i edukativnog, a da nije vječita prezentacija nekog proizvoda.
"Dajte nam pive i parizera..."