View Single Post
Staro 09.11.2007., 00:01   #295
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Svejedno, Dinamo je odigrao utakmicu na visokoj razini, kakvu već dugo od njih nisam vidio.

A kad na jednoj tekmi 5 igrača promaši 8 stopostotnih šansi onda moramo govoriti i o pehu, nesreći (neki će reći da je to maksimirsko prokletstvo proljeća u europi)

Ako ponovi ovakvu igru u ostalim utakmicama Lige UEFE nema sumnje da Dinamo ide dalje. Nemoguće je da se ponovi utakmica s ovoliko promašaja (barem se nadam )
Moram priznat da jedino što sam kvalitetno od Dinama u ovoj utakmici vidio jest pritisak u prvih par minuta, izuzetna igračina Modrić , i Shifo, Pokrivač i donekle Drpić koji uspjevaju održati nekakav nivo igre (inače ovdje spadaju i Sammir i Eto donekle, no danas...). Ostali... Kao muhe bez glave. Pogotovo u drugom dijelu utakmice. Basel je podbacio, nije igrao ni napad ni obranu kako spada, a Dinamo u finishu nije znao kud bi sa loptom. Manđukić me potpuno prenerazio sa šupljinom udaraca i nevjerovatno lošim postavljanjem na loptu (osobno sam 8 godina proveo u profesionalnom nogometu kao lijeva špica). Katastrofa.
Kristijan_7 je offline   Reply With Quote