View Single Post
Staro 08.11.2007., 22:09   #11
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
U stvari već dugo tako lijepim pasivce, ali koristim dvokomponentno ljepilo jer ipak malo bolje drži stvar. Sve to sam napisao na 2 miliona mjesta po ovom i ostalim forumima, ali još me nitko ne shvaća ozbiljno. Malko sam odustao.
Ha jbg i ova metoda radi pa....

Citiraj:
Ono što ne treba je ovo razmazivanje prstom, jer je opće prihvačeno da prste ne treba umaljati kod procesa stavljanja paste. Žileti služe za brijanje a kreditne kartice za plačanje. Samo se stavi kap ljepila na chip i to je to. Pasivac se pritisne prstom a pasta se sama razmaže kako treba i bez zračnih čepova. No, i to je pitanje ozbiljnog shvačanja. Oni koji su probali, kunu se u metodu.
Sve opet izadje na isto, jedino sto moras u ovoj "prst" metodi poslije brisat prste (mada ova sa samorazmazivanjem izgleda mnogo elegantnije, ozbiljnije, profesionalnije,... ).
I kad vec cjepidlacimo kako bi ti nanosio onu tecnu zalmanovu pastu?

Citiraj:
I na kraju, nije sekundarno ljepilo jer ne postoji primarno. Zove se sekundno ljepilo jer lijepi u sekundi. Ljepilo se nanosi sa čačkalicom, malim šarafcigerom ili priloženim aplikatorom (kod dvokomponentnih ih dobijes u paketu). Tako nije potrebna radnja sa skalpelom.
Joj, al' ti volis cjepidlacit. Opste poznato u narodu se to ljepilo zove sekundarno i kad neko kaze na kiosku "daj mi sekundarno ljepilo" normalno da mu prodavac nece dati primar transformatora nego ljepilo koje momentalno 'vata. A ovo sa cackalicom i malim sarafcigerom.... OMG pa nisam ja mislio na onaj staklarski skalpel nego na onaj fini, mali, precizni hiruski.

Haj' u zdravlje