vidi, to bi trebali raditi da su debili ida neznaju koristiti net. Svaki dan refreshaju novosti na svojoj stranici, cak i pisu da je izasla nova grafa koje je specijalna po tome i tome, dakle znaju da postoji takva grafa, jednio sto trebaju je onda traziti preko nabava.net da vide di je ima, te onda poslati majl da im je ustupe na testiranje. Dakle nemoraju se pomaknit od kompa. A ako je najjaca grafa koju su zaprimini iz low end kategorije onda nemogu napisati da je to najbolje sto mozes kupiti u hrvatskoj.
ja ako nisam zadovoljan nije samo moja stvar vec i njihova, jer sam im i ja potencijalni kupac. A ti si meni sad isto digao tlak jer sam vec nekoliko puta rekao da nisam mislio da mora ici pjeske i obici svaki ducan u RH.
sto se horzine 2 situacije tice. 1 ako se radi o novoj stvari i ako ju nemozes dobiti, a jedino ih kod njih mozes naruciti, onda odgodi za sljedeci mjesec. Jer ako mislis testirati nest sto nemas u rukama, onda stvarno...
2. ako nema odredenog modela tada onda jos uvijek imas mjesec i pol dana da je nabavis. barem sam shvatio to po onome sto si napisao. Ako u tom roku nemozes nabaviti onda lijepo napises da u vremenu testiranja nisi mogao dobiti primjerak, das nagrade za ove sto imas i onda cim dobijes ovu najbolju karticu napravis test i objavis ga te joj das nagradu, ako je najbolja.
Time si nadopunio taj roundup, a u proslom broju si se ogradio kada si rekao koja je najbolja.
sto se torovog pitanja tice to sam odgovorio. ja sam citatelj. nema veze jesam stolar, seljak ili doktor.