Citiraj:
Autor horza
nije istina. odakle ti takva glupost? odakle bi PCE onda uopće nabavljao stvari, pošto nam se jedva tko uopće reklamira.
|
nisam srao protiv PCE ili opcenito protiv internet stranica. vec sa srao casopisima koji se placaju, a puni su reklama i gluposti.
Citiraj:
Autor horza
ovo kaj si napisao je fakat glupost svoje vrste jer je to direktan put u propast. pa nismo nesposobni zaraditi novac na drugi način, da bismo zarađivali za život kao nadriITnovinari, iako nemamo nikakve ambicije ni interesa za IT novinarstvo.
|
Ajde mi molim te reci kada je PCE uzeo 10 kartica koje su iste u svemu osim u boji najljepnice na kuleru? ponovo, nisam srao protiv PCE ili opcenito protiv internet stranica
Citiraj:
Autor horza
hmmm... a zakaj onda PCE ima 10k jedinstvenih posjeta dnevno, a npr. BUG nakladu od nekoliko tisuća primjeraka? u zemlji od svega 4-5 milijuna stanovnika.
|
ponovo,nisam srao protiv PCE ili opcenito protiv internet stranica. A kakve veze ima u koliko se primjeraka tiska bug? Uvijek ima ljudi koji to citaju ili bilo sto drugo koliko god nevaljalo ili valjalo. Ja sam citao do prije 2 godine i vise ne citam, tj otkad sam saznao da mogu gotovo sve to procitati i besplatno na netu, a najvise citam novosti i clanke na PCE.
Citiraj:
Autor horza
da se i ja ponovim... gore sam opisao dva konkretna problema za koja nisi napisao odgovor, a svejedno pišeš kao da poznaješ struku i problematiku.
|
kao sto vec rekoh razumijem vase probleme i koje znam i neznam, ali rekao sam sto me smeta i to da se promjeni mozda bi i kupovao bug. Za PCE nisam nista rekao i jasno mi je da vi nemozete zivjeti od mojih klikova, dok bug ili bilo koji drugi casopis zivi i od kupaca i od reklama. A ponasaju se kao da su bitniji partneri nego onaj koji ih kupuje.
Citiraj:
Autor horza
ljudi fakat sorry kaj sam ovako popi... al ne trpim kad mi neki nerealizirani klinac neargumentirano priča laži o meni i mojem radu, koji svakodnevno svojim radom i trudom dokazujem. izmišljanje i laži prolaze kad se razgovara s ljudima koji nemaju pojma o čemu se govori. u svijetu odraslih i iole inteligentnih ljudi se iza riječi mora stati dokazima - činjenicama i djelom.
|
Ponovo nisam govorio o tebi i PCE, jasno mi je da vi nemozete na drugi nacin sebe financirati. Ali zasto da za isti tuki placam bugu? Beren, koji koliko sam shvatio, radi u bugu je rekao da popustaju partnerima, zato sto ih placaju, a ispastaju kupci.
Citiraj:
Autor parazyd
Prilično dobro mogu procijeniti kad je sugovornik prezatupljen da bi daljnja diskusija imala smisla, tako da EOD što se mene tiče.
|
ja sam tupan. hvala. ali makar nisam toliko tup da placam nesto sto mogu citati i free.