View Single Post
Staro 08.11.2007., 19:29   #82
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
A ako vas taj distributer ne reklamira necete ih ni pitati.
nije istina. odakle ti takva glupost? odakle bi PCE onda uopće nabavljao stvari, pošto nam se jedva tko uopće reklamira.
Citiraj:
na to se odnosilo, a ne kada je fizicki nemoguce nabaviti karticu. A vi cete radije testirati nekoliko jednih te istih kartica, nego uzeti one koje se razlikuju.
ovo kaj si napisao je fakat glupost svoje vrste jer je to direktan put u propast. pa nismo nesposobni zaraditi novac na drugi način, da bismo zarađivali za život kao nadriITnovinari, iako nemamo nikakve ambicije ni interesa za IT novinarstvo.
Citiraj:
Bitno da mozete udariti bombasticni naslov. A to sto kupac cita jedno te isto kod istih kartica to nije bitno. Najvaznije je da partner bude zadovoljan, a vi da imate pune stranice teksta.
hmmm... a zakaj onda PCE ima 10k jedinstvenih posjeta dnevno, a npr. BUG nakladu od nekoliko tisuća primjeraka? u zemlji od svega 4-5 milijuna stanovnika.

da se i ja ponovim... gore sam opisao dva konkretna problema za koja nisi napisao odgovor, a svejedno pišeš kao da poznaješ struku i problematiku.

ljudi fakat sorry kaj sam ovako popi... al ne trpim kad mi neki nerealizirani klinac neargumentirano priča laži o meni i mojem radu, koji svakodnevno svojim radom i trudom dokazujem. izmišljanje i laži prolaze kad se razgovara s ljudima koji nemaju pojma o čemu se govori. u svijetu odraslih i iole inteligentnih ljudi se iza riječi mora stati dokazima - činjenicama i djelom.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote