Citiraj:
Autor Kristijan_7
Optik, ako se nevaram - kod tebe je završio moj Chief
|
Jest-trenutno je kod brata. (i nisi znao otpilit mrezice od ventova

,
nhf )
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Ovakvo pljuvanje stvarno nije na mjestu. Nigdje na svijetu ljudi toliko ne pljuju po TT proizvodima kao što je to na ovom forumu slučaj.
|
Ipak jest na mjestu
Krv_In_Da_Mambo-Režija _by_Seth
Dovoljno je okrenuti na prvu stranu.
Syssa-jest da je
spammer 
ali je radio u Links servisu ,koliko ? godinu ipo?
Ipak je sastavio vise konfa nego sto ce 90% ekipe
ikad sastavit zajedno.
Rak-sveznalica i isto je tako VISE puta rekao neke stvari ,no
hey nema smisla citat.Sta ce nama tu govoriti user sa puno godina staza.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Ružnog office Chifa
|
Sta je kod njega ruzno ?A puno je kvalitetniji i cvrsci.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
...rebela9 za kojeg me samo pristojnost i poštovanje prema uvozniku drže da ne kažem što mislim o njemu. Preporučili ste ga milijun puta, ne? Na temelju rakla kazala, naravno. Kućište je za novce koje traži ok, ali je miljama daleko od savršenog, pa čak i dobrog.
|
pa
ffs kuciste kosta ~300kn ,sorry sto nije na razini Lian Li i dizajnom ThermalTake-a koji vam je
ubergtx dobar
Po mom misljenju najbolja kupnja za tu cijenu
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Šta glumatate i prepisujete jedni od drugih te onda na temelju toga skačete na čovjeka.
|
Ima ovdje ljudi sa znanjem i iskustvom. Ako od nekog "prepisujem" onda je to od njih a ne pero, đuro, mato, đivo, i miškica koji su mozda jedan put otvorili kuciste i pozabavili se sa njim.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Postoji element koji se zove design i nekim ljudima to igra veću ulogu od kilaže i količine nitni i gvožđa ukucanih u konstrukciju. Mambo to donekle i ima, Dragon...
|
Ovo mi je nesto slicno onome :
" Ja cu uzet Zalman-a jer super 'zgleda i ima plavu led-icu jer mi to vaznije od toga sto lose hladi"
Citiraj:
Autor Kristijan_7
No, o ukusima se naravno ne raspravlja.
|
Naravno.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Nekim ljudima, koji kućište otvaraju 24 puta u danu radi maženja sa ugrađenim komponentama, i kojima nitko ne ulazi u sobu pod cjenu života, Dragon se čak može i vizualno svidjeti...
|
Sta ti to tocno smeta na Dragonu?Za otvaranje i rubove opet su mnogi govorili -Seth i Ovca (u ovom topicu)
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Tko je od Vas koji ste upravo popljuvali čovjeka, ikada otvorio Mamba (naravno, osim u sadističkim maštarijama gdje upravljate velikim Chieftec pilama i gazite jadne TT- ove) i uvjerio se u njegovu ultra -lošu -po -život -opasnu -bljak -fuj nekvalitetu? Svašta.
|
Jesam jednog TT-a ali nisam siguran kojeg (low level) i naravno lagana posjekotina na ruci od zamjene memorije i graficke/pci kartice + hdd. Bas-svasta
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Od ovako ozbiljnih ljudi ovakve gluposti i bezobrazluk nisam očekivao. Čovjek je kupio TT, brrr, fuj. Ajmo ga izbacit s foruma i nek se ne vraća dok ne obavi ritualno uništavanje Mamba.
|
Istina boli. Nitko nije reko da unisti Mamba ili da otidje sa foruma zbog toga-fulao je sa kupnjom po misljenju mnogih ljudi. Ono sto je mene najvise zasmetalo je ovaj dio :
" eto to je moj kratki review!"
Ma kakav je to review ?
@Beren-Zovi ga u labos...
I opet-Mambo je dugo na trzistu i mnogi su pisali o njemu tako da stvarno ne vidim smisao.Da je nesto novo rekao pa hajde misko...
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Svaka Vam dala... Sad idem kupit Mamba, ugradit ću u njega svoje ultra voljene i skupe komponente, pomaziti ih i napokon ispuniti rubriku "Moj komp" te Mamba doživotno integrirati u avatar i sig. Pa pripremite cijenjene riječi hvale za još jednog jadnika koji će biti vlasnik TT - smeća.
|
Samo daj-puno srece sa
rezovima na ruci.
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Uživaj. 
|
Takodjer