08.11.2007., 18:09
|
|
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor horza
evo jedna realna situacija koju raf sigurno može riješiti bez problema...
prije tjedan dana je lansiran novi proizvod koji je podigao podosta buke. u RH ga ima samo jedan distributer. i ne može dati sample jer je sve rasprodao, a proizvođač ne može dostaviti novi sample na vrijeme za objavu članka jer je distributer to trebao odraditi.
mi taj proizvod ne možemo isčupati iz dupeta. i ne možemo tražiti distributera da nam oda povjerljiv podatak kome je prodao, pa da idemo od vrata do vrata da nam netko od tih osoba ustupi proizvod na test.
|
A ako vas taj distributer ne reklamira necete ih ni pitati.
Citiraj:
kaze Beren
koji nije testiran i uopće ga nema na testu. Zašto ga nema? Zato što dvije firme nemaju dobru suradnju. Zašto nemaju dobru suradnju? Zato što vjerojatno ne profitiraju jedna od druge na istoj razini.
|
na to se odnosilo, a ne kada je fizicki nemoguce nabaviti karticu. A vi cete radije testirati nekoliko jednih te istih kartica, nego uzeti one koje se razlikuju.
Citiraj:
opet kaze Beren
to je nažalost neizbježno jer će svaki partner htjeti ubaciti svoje grafičke u test. I što da im onda kažeš? "Ova vaša kartica branda x je zapravo ista kao kartica branda y, samo što ima drugu naljepnicu na cooleru, pa je nećemo uzeti na test"
|
Bitno da mozete udariti bombasticni naslov. A to sto kupac cita jedno te isto kod istih kartica to nije bitno. Najvaznije je da partner bude zadovoljan, a vi da imate pune stranice teksta.
Citiraj:
Autor parazyd
U suštini, imam dojam da je Raf relativno mlad momak koji stvari promatra kroz sasvim krivu prizmu. Scenariji koje opisuješ u svojim porukama su nama (ne nama kao Bugu, nego nama kao IT časopisima, bilo papirnatim ili internetskim) znanstvena fantastika. Takvo što je jednostavno neostvarivo, iz razloga koje su već spomenuli Denis, Horza i još neki koji evidentno shvaćaju u kakvom se politički-vremenskom čušpajzu svi skupa nalazimo.
|
da se ponovim
Citiraj:
kaze raf
i na kraju samo da kazem da necu kupovati bilo kakve casopise, jer se manje vise sve nađe na netu, a postotak onoga sto bi se isplatilo citat, je jednostavno premali.
ovim gore nisam htio reci da ste gori od stranica na netu, cak sam rekao da vas i razumijem, ali ako zelite da kupim casopis onda mora biti bolji od onoga sto mogu saznati i besplatno.
|
Citiraj:
Autor parazyd
S tim na umu, ostajem pri onome što sam već napisao - posao koji radimo je dobar i nitko me neće natjerati da se sramim zbog stvari koje su rezultat takvog djelovanja.
|
Ako ti mislis da radis dobar posao, onda samo tako nastavi 
|
|
|