Citiraj:
Autor Mar
Sad su neki tu razvezali cilu filozofiju o slušanju glazbe, ali ako netko želi iskoristiti maksimum iz svoje opreme, a da ne zalazi u audiofilske (a.k.a. bolesne  ) vode gdje se novci troše brže nego u casinu.
Mene je samo zanimalo koliko bi stvarni dobitak na kvaliteti reprodukcije stereo materijala preko ove kartice bio (s obzirom na live!), te da li ima vrijedi tih 50ak € koliko kartica košta s dostavom.
|
Ma bitno ti je da ima sve konektore koji tebi trebaju i da nije neka žnj firma. Osobno, preporučio bih ti neku sa optical in/out. Razlika u zvuku između pojedinih modela je IMO zanemariva.
OT: Što se tiče ovih audiofila, razumijem ja vas. But! Ako su neka stvar ili album dobri, oni će mi biti dobri taman da su presnimljeni sa lošeg vinila na audio kasetu, pa još jednom na kasetu i pušteni na kućnoj mini liniji. Isto tako, ako su loši, neće im pomoći ni da su snimljeni na DDD CD-u i pušteni na odličnom audio sustavu.
I dan danas imam stvari Johnnya Casha koje su u Mp3 prebačene sa nekog očajnog vinila, krče i šume, ali su odlične stvari i uživam ih slušati, bez obzira na sve. Da ne spominjem vremena kada sam, kao mulac, sa raznih radio stanica sa šugavim prijemom snimao stvari P.J. Harvey. Šugav prijem i RAKS kaseta

Stvar je donekle popravljala Aiwa glazbena linija. Unatoč svemu, "Is that all there is" mi nikada nije zvučala bolje!
Osobno smatram da audiofilstvo i iskreno divljenje glazbi zbog njene lirike, melodije, harmonije i "onog nečeg" ne idu ruku pod ruku.