E sad sam dobio želju da budem poprilično bezobrazan. Optik, ako se nevaram - kod tebe je završio moj Chief, pa znaš da nisam noob po pitanju ohišja

. Ovakvo pljuvanje stvarno nije na mjestu. Nigdje na svijetu ljudi toliko ne pljuju po TT proizvodima kao što je to na ovom forumu slučaj. A još manje negdje ismijavaju i vrijeđaju ljude koji su TT- a i kupili. Mislim da je to krajnje nisko. Što je mogao kupiti za 300kn? Svojih 300kn? Ružnog office Chifa, drž me hrđavog da se ne raspadnem ModeComa ili rebela9 za kojeg me samo pristojnost i poštovanje prema uvozniku drže da ne kažem što mislim o njemu. Preporučili ste ga milijun puta, ne? Na temelju rakla kazala, naravno. Kućište je za novce koje traži ok, ali je miljama daleko od savršenog, pa čak i dobrog. Šta glumatate i prepisujete jedni od drugih te onda na temelju toga skačete na čovjeka. Postoji element koji se zove design i nekim ljudima to igra veću ulogu od kilaže i količine nitni i gvožđa ukucanih u konstrukciju. Mambo to donekle i ima, Dragon... Može Mambu držat kablovinje. No, o ukusima se naravno ne raspravlja. Nekim ljudima, koji kućište otvaraju 24 puta u danu radi maženja sa ugrađenim komponentama, i kojima nitko ne ulazi u sobu pod cjenu života, Dragon se čak može i vizualno svidjeti... ...kroz oba okvira naočala. Tko je od Vas koji ste upravo popljuvali čovjeka, ikada otvorio Mamba (naravno, osim u sadističkim maštarijama gdje upravljate velikim Chieftec pilama i gazite jadne TT- ove) i uvjerio se u njegovu ultra -lošu -po -život -opasnu -bljak -fuj nekvalitetu? Svašta. Od ovako ozbiljnih ljudi ovakve gluposti i bezobrazluk nisam očekivao. Čovjek je kupio TT, brrr, fuj. Ajmo ga izbacit s foruma i nek se ne vraća dok ne obavi ritualno uništavanje Mamba.
Svaka Vam dala... Sad idem kupit Mamba, ugradit ću u njega svoje ultra voljene i skupe komponente, pomaziti ih i napokon ispuniti rubriku "Moj komp" te Mamba doživotno integrirati u avatar i sig. Pa pripremite cijenjene riječi hvale za još jednog jadnika koji će biti vlasnik TT - smeća.
Za autora threada: tvoje zadovoljstvo kupljenim je najbitnije u cijeloj ovoj priči. Stvarno nemaš razloga uzrujavat se zbog ovako prizemnih komentara, kupio si ok case i odlično iskoristio budget. Pretpostavljam da barem možeš bez gnušanja spustit pogled prema kućištu. Uživaj.