View Single Post
Staro 08.11.2007., 12:13   #65
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Pa mislim da je dosta ovog upućeno i na račun PCE-a. Doduše, ovdje nažalost nema toliko reklama pa to časne čitatelje ne bode u oči. 110% sam siguran da bi porast komentara o neobjektivnosti i plaćenim recenzijama porastao eksponencijalno s porastom reklama. No opet kažem, to je jednostavno balkanski mindset kojeg se nećemo riješiti još dugo vremena.
bez daljnjega. vjerojatno jednako neargumentiranih kao za bug. ono... svima nam se može prigovoriti milijun stvari, ali gdje baš ovakve teorije zavjere IMHO, malo je naivno kao razlog za sve i svašta navoditi potplaćivanje od strane oglašavača. a kada bi znali koliko je od oglašavača teško izvući pare za ono osnovno, a kamoli nešto ovakvo... brijem da kad bi netko od nas i bio toliko glup da traži pare za narušavanje svog kredibiliteta, firma koju ucijeni bi ga tolko razapela da više nikad ne bi radio u struci
... informatika nije politika... iako u informatici ima politike... podjednako koliko u politici informatike

a kao ćemo biti iskreni, vjerujem da bi ti jednako koliko i ja radije odbio napisati jedan prljavo plaćeni članak (i ne ubrao lovu), nego se zbog šaku dolara glupim člankom odrekao principa zbog kojih radiš ovaj posao

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote