View Single Post
Staro 08.11.2007., 11:56   #60
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Ovca Pregled postova
Uvazavam da nekima ide na zivce poneka samodopadnost i bahatost,kao i to da ne zele 10-15% str. sa reklamama.
Meni jedino zasmeta pokoji bombasticni naslov tipa 120 grafickih na testu, ili 50 LCD monitora...ne znam kojim neljudskim naporima se moraju recenzenti posluziti,ali mislim da je bolje imati 10x manje hw na testu sa detaljnijim opsiom od "ima 2xdvi,600/1800/aktivno hladjenje/xxy 3dmarka/cijena...to mi je bedasto.bas nekermanski.

khm 10-15%?? pa samo punih a4 stranica ima oko pedesetak u casopisu od stotinjak stranica. ah da, pa kad sam markirao matku..to i je 10%. a koliko tek oduznu mjesta bombasticni naslovi preko pol stranice ako ne i cijele. pa ogromne slike? je. sve u deset posto

a i upravo je kritika upucena na to kaj si rekao. bombasticni naslovi recenzija, a ono copy pejstane karakteristike uz sitne korekcije, koje su ionako sture. cak sturije od natpisa na kutiji hardwera.

i nije bilo upuceno na osobu. vec na SVE casopise. bug sa sve vise reklama i losih tekstova. mene uopce ne zanimju tri cetiri stranice oljegovih slika sa glupavim americkim marincima, recimo, u info casopisu. onda, pc chip sa ovim idiotskim grafickim stajlingom..dobra ziza se tamo pusi izgleda...itd itd..

a naravno, casopisi su sve skuplji. umjesto jeftiniji jer su postali katalog reklama koje naravno MASNO placaju firme, mogli su biti toliko korektni pa smanjiti onda cijenu upravo zbog toga. znaci, pohlepni neradnici koji prodaju duplo. naplacuju i reklame i los casopis. a reklamiraju i tenisice i hlace i hardwer i softwer i bijelu tehniku i aute..ma sve..gore od tv-a.

vjerojatno je i razlog tome kaj pokusavaju uvrstiti u casopis ovu ogromnu info ludnicu koja vlada na trzistu, a ne kuze da je odavno prerasla granice jednog casopisa te da trazi vise uze specijaliziranih, a ne da je u jednom hrpa bezvezno nabacanih tema koje ionako procitam za nekoliko sranja. a da bi to izdrzalo cijeli mjesec....LOLOLOL mozda da rijede...
Gradjanin je offline   Reply With Quote