View Single Post
Staro 08.11.2007., 11:44   #58
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Što se tiče testova 120 grafičkih, to je nažalost neizbježno jer će svaki partner htjeti ubaciti svoje grafičke u test. I što da im onda kažeš? "Ova vaša kartica branda x je zapravo ista kao kartica branda y, samo što ima drugu naljepnicu na cooleru, pa je nećemo uzeti na test"
Rekao si tocno ono sto sam i mislio da ces rec. Da ponovim, razumijem zasto to casopisi rade. Ali ono sto takvi casopisi nevide ili jednostavno ignoriraju, je da te iste casopise kupuju ljudi, a ne partneri, i svi oni koji na neki nacin financiraju casopis. Dakle onaj koji je kupio casopis dobio je nekoliko stranica testa koji su 99% identicni onima s stranice prije.

Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
U krajnju liniju, u svakom takvom megalomanskom testu uvijek postoje određeni modeli koji dobiju nagrade i prosječnom čitatelju je to sasvim dovoljno da napravi odabir. Oni iskusniji će ionako sami pogledati na netu, a mogu također i sami odlučiti koju karticu žele temeljitijem čitanjem teme i posebice tablica sa specifikacijama.
a na koju shemu odredeni modeli dobiju nagrade? ako je razlika u 10 grafickih jedino u naljepnici? Ajd sigiran sam da to budu kartice koje su se pomakle od referentnog dizajna, tipa gigabyte s vf700 ili evga s OCom. Ali to svejedno ne mijenja cinjenicu da ste obradili 10 u dlaku istih grafickih.
raf je offline   Reply With Quote