View Single Post
Staro 08.11.2007., 00:52   #92
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Sve me nešta grči sad, a nije da ga kupujem sutra

Gabreu je sve super, tebe zeza to za analogno (što je naš bolesni Gabre odlično opisao i fotodokumentirao), Dr. Who pak ima problema sa 22" modelom, 220WS8F sa flickeringom (tak se to valjda zove) ali on isto piše da ima na analogno uštekano preko laptopa (a nejasno je napisao jel probao DVI ili nije?), Matesoniku cvili kad je crna slika (malo da, malo ne...).

Koje sam ja sreće, moj će vrvit od mrtvih pikselova

A ništa, dok ne vidim - šutim i brinem se u sebi...

EDIT:
Kupio ga i spojio za sada na analogno (baš direkt analogno bez DVI-VGA konvertera koji je Gabre u početku koristio). Monitor sam provjerio od mrtvih i neispravnih pixela i sve je ok za sada. U pakiranju dolazi monitor, VGA kabel, manula na HR i ENG, CD sa driverima i programom za poštelavanje. Ja sam kupio FB verziju koja je crne boje kučišta.

Ukratko, ja oduševljen, sa najlošijeg 17" CRT-a valjda na, po meni "manje loš" monitor sa TN matricom. Boje takve kakve jesu, nisam meritoran oko toga jer se ne razumijem u monitore niti sam gledao na desetke LCD-ova da bi mogao nešto komparirati.
Slika mi je kao na starom CRT-u, ako ne i bolja (no to može biti i više subjektivan dojam radi ushićenja ), flickeringa koji su neki spominjali nema na sivim podlogama, kao i zujanje monitora kad je ugašen (Matesonik napisao da mu se desilo to). Uglavnom, monitorček je meni do jaja, no ja sam dno dna po zahtjevnosti.

Uglavnom, par (loših) slikica:

EDIT2:
Tek sad vidim da na slikama nisam maknuo zaštitnu foliju

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 08.11.2007. u 19:36.
Vuco je offline   Reply With Quote