Tema: T-com anketa
View Single Post
Staro 07.11.2007., 23:29   #12
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Problem je u tome da se napogrešne ljude namjerite koji su samo zaposlenici i ništa više tj. oni nemaju nikakve veze oko cijene paketa i kakvu uslugu operateri nude svojim korisnicima.

Kao npr. kad sudenti na trgu kralja Tomislava dijelili neke novinske članke od SDP i dojde im se žaliti stariji čovjek od nekih 55-60god. kako su svi oni gamad i da nerade ništa i psuje kako mogu dijeliti te novinske članke jer im čine uslugu što se tiće osvajanja izbora, no sudenti ko sudenti samo su blijedo gledali jer oni nisu ni najmanje krivi u cijeloj toj priči tj. to su ljudi koji nisu krivi ni dužni već samo oćeju sakupiti što više novca kako bi mogli plačati studij na kojem ideju i zato prihvaćaju svakakav posao kojim se nude.

Mislim da bi bio dobar prijedlog da Vas koje nisu zvali da se obavezno >>>žalite na previsoke cijene što se tiće paketa neta uz iste kvalitete usluge koje ste saznali od svojih prijatelja koji su prešli na druge operatere u odnosu na konkurente i da zbog toga razmišljate o prelasku na druge operatere, mislim da će ti ljudi koji se bave anketama prenijeti tu zanimljivu poruku svojim nadređenimai, te da će ti nadređeni htijeti razmisliti o tome bar 5min kolko trebaju jer time gube trenutne korisnike, a to svakako nezele.
DANCI je offline   Reply With Quote