Citiraj:
Autor FERRYS
biseru jedan aj mi sad reci kakve veze ima tko je sastavljao komp? Kaj ak ne ugrade neku komponentu u servisu nemora bit ispravna il kaj? Aj molim te objasni po čemu je sad zagy kriv kaj je ploča poluispravna?
Ploča je neispravna, pa da ju je ugradila i majka tereza ni to je nebi učinilo ispravnom.
U cijeloj toj priči je jedini problem šta se trenutno ovim u adm-u živo hebe za kolegu i njegovu ploču i kaj je on prisiljen bit bez kompa...
drugi biser ; nekompatibilno napajanje s hardom
aj nek mi netko plz objasni kak može napajanje bit nekompatibilno?
|
znači biser #1 (iliti biseru jedan):
koliko god ti teško bilo progutati, progurati i procesuirati informaciju, ali kada se kupuje kompletna konfiguracija, ona se podešava prema nekim predefiniranim i provjerenim standardima, krenuvši od sparivanja komponenata, načina slaganja, do flashanja biosa i podešavanja istoga. nakon toga se kreće isto tako sa standardnim testovima na kojima 98% kompova koji imaju neki feler neće proći i istog trena u procesu proizvodnje defektni dio se mijenja sa ispravnim i/ili nekim ekvivalentom... znači upravo si jedan odlazak u dućan po gotov komp zamijenio sa preuzimanjem komponenata, slaganjem istih doma, jedne ili dvije nesane noći tražeći kvar, ponovnog odlaska u servis i predavanje neispravne robe, čekanje testiranja, još jednog odlazaka u servis i preuzimanje robe. kul, ne?
nigdje ja nisam rekao da je kolega kriv što je mbo neispravna, pričam u totalno drugom kontekstu.
biser #2:
nekompatibilnost hdd-a i napajanja je vrlo moguć, čak i mislim da imaš na pce jedan thread o tome... ne bi vjerovao što sve može biti nekompatibilno - napajanje/vga, napajanje/mbo, modem/mbo, tastatura/mbo, miš/mbo i tako dalje i tako bliže.
jasnije?