View Single Post
Staro 07.11.2007., 21:49   #26
Pioneer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor traWa Pregled postova
Sta stvarno, a one sennheiser kakve su sa izolacijom od zvukova sa strane odnosno buke na lan turnirima kako bi to izgledalo ? A taj novi model kada bi trebao izaci na trziste, a kada tek na nase ?
Sennheiser ima renome kao jedan od najkvalitetnijih (mozda i najkvalitetniji) proizvodjac slusalica koje su dostupne normalnim ljudima Pogotovo serija 500 koju ti preporuca ekipa na forumu. Bolje za taj novac ne mozes kupiti.

Zaboravi Razer. Ja volim proizvode te firme, imam njihovu podlogu, misa (nekoliko njih) i uskoro cu imati tipkovnicu (razer microsoft reclusa). Super je firma, ali ove slusalice su pretjerane cijene i ne nude vrhunske performanse kao ostali njihovi uredjaji.

Poslusaj savjet iskusnije ekipe, uzmi sennheiserice i zalmanov clip-on mic. Ustedit ces si novce i neces se grist poslije kupovine.

Sto se tice izlaska novih Baracuda, citirat cu ti razerguya: To be anounced.
Dakle ne tako brzo

Btw, za ono sto tebi treba, sasvim cete dobro (i vise nego dobro) posluziti i Zalmanove 5.1 sluske. Sluske+mic u linksu 350 kn. Ja ih imam godinama, usporedio sam ih nedavno sa Sharkoonovim headsetom koji kosta 400 kn vise i cak mi imaju bolji zvuk.
Pioneer je offline   Reply With Quote