Tema: Problem ADM
View Single Post
Staro 07.11.2007., 17:23   #1
Futura IT
Premium
Moj komp

Futura IT's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Problem ADM

Ovakva je situacija:
Prije 2mjeseca kupio sam komp, u linksu i u adm-u, izabro sam si iz jednog i drugog ducana najbolje dijelove, i slozio si sam kod kuce.. I radio je komp jedno par dana i krepao, da bi mi na servisu rekli da se ne slazu hard i napajanje. Reko dobro, prodam ja hard, uzmem novi i sve super radi slijedecih 2tjedna. Tad mi je krepala matična i fino ja otfuram matičnu u adm, imam garanciju, papire, sve uredno, i dečki mi kažu, ok isprobat cemo matičnu i javimo ti se kroz dan-dva. I za dva dana zove me čovjek i kaže matična radi, pita me jeste li ju clockali, ja reko nisam, nit neznam kak se to radi, kaže lik da ju je resetiro i da sad radi. Reko dobro, kaj sad, krenem ja prema njima, kad me zove lik za sat vremena, da je još jednom isprobo i da matična ipak ne radi, radi tek kad se zagrije. Kaže poslat ćemo ju kod dobavljača nek pregledaju i dobit ćeš novu za 7-10 dana. Reko super... I tak prolaze dani, jedan, drugi, peti, deseti a oni se ne javljaju. Zovem ja njih i kaže lik joj neznam opće di je matična, kaj je, javim se za sat, samo da provjerim, opet prolazi vrijeme i lik se ne javlja nakon 3 sata, zovem ja opet i pitam, veli čekajte opet ću nazvat i pitat, reko dobro, i čekam opet i ništa. Zovem još jednom i kaže lik oprostite nazvat ću ja sad pa javim, i fala Bogu, javi mi se nakon trećeg puta i kaže da nemre dobit tam čovjeka kaj je zadužen za moju matičnu da će mi se javit kad ga dobije. I čekam opet ja dan, dva, pet i zovem i veli lik evo dobio sam danas čovjeka, veli pogledat će matičnu i javit nam što dalje za dan-dva. I prođu opet dva dana i zovem ja danas u ADM i kaže lik, evo čuo sam se s kolegom od tog čovjeka, ima nekih problema, neće ga bit neko vrijeme na poslu, neznam kad će matična stić. Neznam kakva je to onda firma u kojoj kad nema jednog čovjeka odmah stane sve. I sad je već prošlo 3 i pol tjedna i nema naznake da bi matična mogla tak skoro doć.

Sad me zanima, što bi ja mogao učiniti glede toga svega, imali li kakav legalan način da ih natjeram da mi daju drugu matičnu? Već mi je pun kufer i ADM-a i matične. Zvao sam ih jedno 10-ak puta, i svaki put dobijem isti odgovor: kroz dan dva bi trebalo bit gotovo...
Futura IT je offline   Reply With Quote