Evo i moje priće:
Službenica: Da li znate da nudimo MaxTv uslugu na probni rok od 3 mj.?
Ja: To je ona ljubičasta tv?
Službenica: Ghm, da, dali ste zainteresirani?
Ja: Ne, imam već kabelsku, osim toga to su on set-top box - ovi šta mogu služiti umjesto pečice, taman sad za zimu?
Službenica: E vidite, to smo promijenili, sada imamo nove uređaje
Ja: Znam, Saentific-Atlanta, zašto na tom uređaju kod pojedinih korisnika slika osrednje kvalitete neovisno da li je za spajanje korištena antenski spoj, cinch (composite), scart (composite), a komponentni ne funkcionira i nemože se uključit jer ste to onemogučili kroz vašu konfiguraciju?
Službenica: Pauza 2 sec, neznam, pauza 2 sec, a kako ste zadovoljni općenito sa adsl uslugom?
Ja: Na skali 1-5 = 4
Službenica: Jeste imali kakvih većih problema?
Ja: Nisam jer znam sam to konfigurirati kako treba, a prilikom uzimanja usluge sam odabrao uređaj koji radi dobro. Odkad imam uslugu samo par puta je bilo nekih blema i to s vaše strane, nešto su prčkali po centrali.
Službenica: Jel imate još kakvu primjedbu?
Ja: Imam nekoliko:
- Korisnik bi trebao moći izabrati točni model uređaja, a ne ko da na lutriji izvlači pa kakav dobije tj. ne samo generalna podjela usb, mrežni, bežični
- Kada ćete prestat gurat ono Mudrinićevo kinesko smeće od Kasd - e
Službenica upada: Kako to mislite?
Ja: Lipo, taj uređaj nebi mogli uvalit nigdi u europi, možda da luži kao podmetač za namještaj a nemože ni to.
Službenica: Još nešto?
Ja: Zbog čega forsirate bridge mode rada i na uređajima koji su nativno routeri i to rade ok? I još kao posljedica toga prisiljavate korisnike na dodatne troškove kupoviom dodatnog switcha ili routera jer dosta korisnika ima više računala i normalno je da ih žele spojiti međusobno i na net, a onda vaše forsiranje bridge moda smeta, kao i vaša verzija firmware - a i rezervacije za MaxTV. Šta je problem imat uređaje za MaxTv i za normalno korištenje sa originalnim firmware - om?
Zbog ćega tarife i paketi nisu kao u T-Com njemačka? Tamo nema paketa sa količinom podataka, samo flat sa različitim brzinama. Jedino ovdje na balkanu možete raju gulit sa ovakvim paketima i cjenama
Službenica: Pauza 2 sec, jel to sve?
Ja: Da
Službenica: hvala
Ja: Nema na ćemu