View Single Post
Staro 07.11.2007., 08:40   #5
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Thumbs up

Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
Ova grafa postize bolje performanse od 8600gts/hd2600xt u dx9. I vista ce radit na toj grafi, a sad ovo kako ce dx9 radit ili dali ce uopce na dx10 iskreno ne mogu odgovoriti.
Maticnu mozes uzet sa DDR3 memorijom,ali nije nuzno, jer uvijek ces moc nadograditi DDR2. DDR3 je jos uvijek dosta skup, a performanse DDR3 ce se postepeno poboljsavati...tako da ce performanse DDR3 na vidjelo doc malo kasnije. Uzmi DDR2 sad jer je DDR3 preskup. Sto se tice E67XX...ovaj e6700 je prije izasao, i tada je bio najjaci c2d proc, a kasnije je u prodaju dosao i e6750 koji je i automatski bio jeftiniji,a i bolji je. Uzmi e6750 jer je jeftiniji,noviji a i bolji vjerojatno(u odnosu na e6600).Taj 550W ti je dovoljan,a kako citam po ovom forumu vidim da je i Corsair 450W/550W jos bolja kupnja. OCZ memorija je dobra isto tako.
E hvala puno. Ovo s procom mi nije bilo jasno, kak je to moguće, znači treba uzet E6750.
Za grafu sam si i mislio tak, jer kad se dx10 počne ozbiljnije primjenjivat, bit će i grafe jeftinije, bolji driveri....a do tad će DX9 kartica radit svoje.
Samo zamijenit hard dakle (baš sam mislio da je Maxtor dobra marka) i možda bolje Corsair napajanje.
To je to. Hvala.
Atrax je offline   Reply With Quote