View Single Post
Staro 07.11.2007., 02:34   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Uf, ja sam jedino i na Visti (ali mislim da je bila 32-bitna) uspio davno dobiti sliku na Home Cinemi sa Croatela, ali tu kombinaciju codeca i sreće brijem da više ne bum mogao postavit (a nisam tada uzeo SS sa postavkama). Ali znam da on može isto davat sliku na Croatelu, samo velim - mora se imati sreće sa postavkama (jer znam da sam instalirao PowerDVD, Nero, Terratec Home cinema i onda to sve nekako ukomponirao i radilo je na Visti sa Home Cinema programom)

Uglavnom, ako se dobro sjećam - jedan član sa PCE-a je slao isječak od Croatela Terratecu i onda su kao dodali taj novi codec i sve bi trebalo raditi.

Tebi grešku radi ovaj paket koji je potreban za instalaciju Home Cineme, MS Visual C++, a ja ti se sad nemrem točno sjetiti, jesam li probao instalirati Home Cinema na Visti x64 dok sam ju na par dana imao )

Uglavnom, probaj uhvatiti odašiljač sa Sljemena (frekva 520Mhz), barem za sada pa vidi jel šteka i tamo. Ja imam relativno slab signal, ali sve dela kako treba - nema štekanja (niti sa Home Cinema, niti sa DVBViewerom).
Vuco je offline   Reply With Quote