Citiraj:
Autor Milentije
to o nekompatibilnosti navedene ploce na VIA-inim chipsetu sa AGP grafickim karticama nije bas tacno. Jako veliki broj AGP kartica radi bez problema na toj ploci.
|
Ja konkretno pricam o VGA compatibility listi koja je zakeljena na ASRockovom sajtu. I uopce nisam ni spomenuo AGP, jer zivo sumnjam da ce kasnije nadogradjivat AGP grafom.
Citiraj:
Ovo sto si ti napisao nema HDD, a njemu treba (naveo je u prvom postu da kupuje Hitachijev od 160GB).
|
Imas pravo, previd, preletio sam nabrzinu preko threada pa mi je promaklo. U svakom slucaju, komotno se moze posluzit postojecim diskom dok ne proda stare dijelove i za te pare kupit novi.
Citiraj:
Kao drugo 9600XT je bolja za igranje od ove integrisane na MA69G-S3H.
|
Budimo realni, razlika je puno premala da bi zbog toga konfu bazirao na nekonkretnoj ploci. U svakom slucaju se nece bas naigrati previse dok ne kupi neku jacu grafu.
Citiraj:
Novi RAM i graficku moze uzeti za jako malo para na trznici i imati super komp.
|
Evo sad sam malo bolje pregledao thread i vidim da je ekipa vec dala dosta prijedloga pa nek covjek uzme sto hoce. Ne da mi se ulazit u terminologiju pojma "super komp", vec cu samo reci da s obzirom ono sto vidim u specsima doticne asrokice na njenom sajtu i na temelju iskustva sa asrock+VIA+Intel i grafickim karticama, ne bih ni u snu uzimao tako nesto. Radije nista dok ne skupim tih parsto kuna. IMHO, naravno.