View Single Post
Staro 06.11.2007., 19:11   #228
mymoon
nautic expert
Moj komp

mymoon's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Evo ja si planiram uzet ovaj cooler, jer mi je ovaj postao malo preglasan,pa imam par pitanja..

1)kolika je sirina tog kulera, da znam dali ce mi pasati(dali je siri od vf700?), jer dok sam imao x800xl i zalmana vf700, razmak izmedu grafe i coolera na maticnoj je bio 2-3 mm(HR-05 sli) pa ako je siri nemogu ga montirat
kako misliš širina? ako grafa stoji vodoravno, utaknuta u matičnu koja stoji okomito, dimenzije su gledano iz smjera bočne stranice (mjereno na mojoj konfi):

širina 217 mm mjereno od zadnje stranice kućišta prema HDD, na mojoj grafi s1 svojom zadnjom stranom gotovo dodiruje kućište kod dvi konektora.
visina 37 mm mjereno od pcb-a grafičke kartice, ja imam gore 120mm vent, znači + 25mm. imaj na umu da vent ne pokriva cijelu površinu s1, nego nešto više od pola ukupne "širine"
dubina 165 mm mjereno od matične ploče do vrha s1

Citiraj:
2)VRM heatsink-vecina ljudi kaze da je nije dobila VRM heatsink uz cooler-sada sta je to VRM heatsink, ...
ja sam neki dan uzeo s1 u linksu , sve je unutra, vjerovatno je to bila neka tvornička greška prilikom pakiranja. ako ga i ne dobiješ, javiš im se mailom (proizvođaču) i pošalju ti ga bez naplate.

Citiraj:
3)Kolike su temp u loadu sa tim coolerom bez ventilatora, u solidno provjetrenom kucistu(120 usis,1x120,2x92 ispuh)
ja sam probao kratko bez venta u kućištu sa dobrim propuhom i temperature su mi bile oko 45 stupnjeva. sa ventom na 800 o/min 35-36 sa 10% oc-a.

Citiraj:
4)Dali je bolja solucija za hladenje accelero s1 bez dodatnog coolera, ili zalman vf900?
u dobro provjetrenom kućištu imho s1 je bolji, makar ne proizvodi buku.
tebi će biti na 1950? bez venta ćeš imati poprilične temperature. možeš ga ugraditi više prema zadnjoj strani kućišta, da ne bude na sredini s1...
mymoon je offline   Reply With Quote