06.11.2007., 18:50
|
|
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo, da citiram samog sebe (doduše iz drugog threada):
Hah, TT. Nisam imao iskustva sa Mambom, no imam doma jednog Armora (koji je na prodaju, BTW ), i obzirom da se isto tjelo koristi za više modela mogu sa sigurnošću reći da nekoliko modela nije toliko loše koliko se to ovdje na forumu provlači... Armor je napravljen na visini zadatka i manje više sve na njemu odgovara klasi u koju spada. Doduše, mislim da je cijena mrvicu previsoka, no otom potom. Imao sam pun q caseova, kroz ruke mi je prošlo još par q puta više. Od Anteca p180b, p180, Ninehundred, do Sharkoona Rebel9, Showcasea pa i par Coolermastera i Chiefteca. S tim da sam ovdje nabrojao samo one koji su svoj dom pronašli upravo kod članova ovog foruma. Bilo je tu i Codegena, Smartboxa, Mercurya, Silverstona itd... Ni na jedno se nisam porezao. Doduše, jedan Chieftec me skoro nakautirao ... Uzmi case koji ti se sviđa. Bojim se da je većina komentara ovdje nekakav osobni revolt ili jednostruk dojam. Primjerice, ovaj novi Chieftec gamerskog alien alike designa ima tjelo napravljeno na visini, no vrata koja najčešće otvaraš, napravljena se tako da ih ni već spomenuti Mercury, pa ni često pljuvani TT nebi lošije napravili. Toliko o bezrezervnoj preporuci. TT naplaćuje većinom design (koji se ipak većini dopada, bez obzira na komentare) a Chieftec robusnost i usability. Pa biraj.
|
|
|