View Single Post
Staro 06.11.2007., 17:52   #24
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
ok, i zadnje pitanjce, koji su trenutno bolji prcesori intel ili amd?? jer za te pare kupim super matičnu i AM2 procesor
Vec vidim u sta ce ovo prerasti i koja ekipa ce se ovde skupiti.

Uglavnom za tebe je isplativije uzeti ovu Asrock plocu i na nju staviti 21x0 proc jer ces moci iskoristiti sadasnju graficku i RAM, a i kasnije ces ih moci zamjeniti sa PCI-E grafom i DDR2 memorijom.
Ova ploca sto je ti mislis kupiti za AMD konfiguraciju (K8V-X) imam je ja. A sta da ti kazem. Ploca nije pretjerano opremljena, nema PCI/AGP lock tako da nije namjenjena za OC, zavisno od verzije BIOS-a pravi probleme sa SATA diskovima (taj se problem da rjesiti flashovanjem BIOS-a),... Ploca dovoljna za osnovni rad na def postavkama i nekim jako malim OC sposobnostima.

Na tvom mjestu bih svakako isao na Asrock plocu i odgovarajuci Intel procesor, a kasnije prodao 9600XT, dodao nesto para i isao na jacu graficku (na trznici se oze naci jako dobrih stvari), te kupio bar jos 512MB RAM-a.