Citiraj:
Autor RAK
Do zaključka da TT ne valja sam došao isprobavanjem svega i svačega. To što sam profi mi je omogučavalo da ne testiram na sebi, nego učim na tuđim pogreškama. Preporučam učenje na takav način ili slušanje savjeta takvih.
U prvu ruku poslušaj što ti govore oni koji dugo pamte, pa sakupljenim iskustvom pomaži druge. Tako možda dođeš na dobar glas i možeš imati svoj izbor.
Do svog peskupog kompa nisam došao tako da mi je tatek kupio, nego radom i znanjem.
|
Eto ja sam do sad imal 2 Thermaltakeova kucista, prvo je bilo Xaser 3 (imal sam ga jedno 4-5 god) te trenutno imam Kandalf-a(imam ga par mjeseci). U prvom sam zmenjal milijun dijelova(sigurno ne toliko skupih i dobrih ko ti al ipak sam ja malo niza klasa tak da je opravdano), nosen je po raznoraznim partyima(lan party-i, nove godine, feste...) i nikad nisam primjetil nekakav nedostatak po kojem bi ga se moglo nazvati "smece". E sad mene zanima koje sam ja to detalje predvidel i nisam bacil to u p.m. i kupil si chiefteca pa da i ja mogu tu pametovat i pljuvat po Thermaltake-u?