Citiraj:
Autor Gilbert5
Juhu... 
|
Da...
Citiraj:
Autor Gilbert5
To je posve nebitno, ali ako te zanima, imao sam izbor između intelove matične & no overclockin, ašrocka i dotične, i tako to.
|
Ne, to je najbitnije. Sad i sam vidiš da si mogao proći 1500kn jeftinije, jer ti je procesor očito, ispod defaulta...
Citiraj:
Autor Gilbert5
Oprosti, ali ti si bio prvi u preporukama ballistixa svakome, ali nema veze. 
|
Da, ja sam prvi u preporuci, i kod svake napišem onu ''napomenu'' koju sam istaknuo, a nisi quoteao
Citiraj:
Autor Gilbert5
I ja tebe pitam čemu? Zašto pržiti memu na prevelikom naponu? Što se dobije sa 3V dugoročno? I sam kažeš da ih držiš na 1080MHz...pa pitam te čemu električna stolica bokcima? Super PI? . . .a onda je ekipa luda što nemaju upotrebu za dotične.
|
Ne pržim ju samo da ju pržim, pržim ju kad clockam, a to zašto clockam je druga priča (ajmo reći zanimacija kad nemam ništa drugo za raditi (barem ne fejkam da koristim komp u kako kolega gore kaže (polu)profesionalne svrhe)).
I sam sam rekao da je to 10% vremena, nije mi neki gušt nosati ploče i memorije na reklamacije (vjerovao ili ne).
Inače ako te zanima što se desi nakon dugoročnog tretmana (dovoljno je sat vremena) memoriji na 3v+, to je reklamacija...
I da, ne vrtim SuperPI za svakodnevni rad, ako to misliš...
Zašto se ekipa pita? Nemam pojma...ja nisam kupio Ballistixe ili C2D (ili još bolje 680i ploču) da mi stoji na defaultu...