View Single Post
Staro 06.11.2007., 14:23   #551
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Juhu...
Da...

Citiraj:
To je posve nebitno, ali ako te zanima, imao sam izbor između intelove matične & no overclockin, ašrocka i dotične, i tako to.
Ne, to je najbitnije. Sad i sam vidiš da si mogao proći 1500kn jeftinije, jer ti je procesor očito, ispod defaulta...

Citiraj:
Oprosti, ali ti si bio prvi u preporukama ballistixa svakome, ali nema veze.
Da, ja sam prvi u preporuci, i kod svake napišem onu ''napomenu'' koju sam istaknuo, a nisi quoteao

Citiraj:
I ja tebe pitam čemu? Zašto pržiti memu na prevelikom naponu? Što se dobije sa 3V dugoročno? I sam kažeš da ih držiš na 1080MHz...pa pitam te čemu električna stolica bokcima? Super PI? . . .a onda je ekipa luda što nemaju upotrebu za dotične.
Ne pržim ju samo da ju pržim, pržim ju kad clockam, a to zašto clockam je druga priča (ajmo reći zanimacija kad nemam ništa drugo za raditi (barem ne fejkam da koristim komp u kako kolega gore kaže (polu)profesionalne svrhe)).

I sam sam rekao da je to 10% vremena, nije mi neki gušt nosati ploče i memorije na reklamacije (vjerovao ili ne).

Inače ako te zanima što se desi nakon dugoročnog tretmana (dovoljno je sat vremena) memoriji na 3v+, to je reklamacija...

I da, ne vrtim SuperPI za svakodnevni rad, ako to misliš...

Zašto se ekipa pita? Nemam pojma...ja nisam kupio Ballistixe ili C2D (ili još bolje 680i ploču) da mi stoji na defaultu...
Razer je offline