View Single Post
Staro 06.11.2007., 14:12   #550
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
@Gilbert5 - Super, baš sam ovo čekao da se istresem...
Juhu...

Citiraj:
Kad smo kod toga...zašto si npr. ti dao 2000kn za ploču na kojoj si jednom stavio dvije kartice na sat vremena, i na kojoj držiš procesor od 1500kn (u to vrijeme) da bi ti radio kao jedan E2180 za 500kn?
To je posve nebitno, ali ako te zanima, imao sam izbor između intelove matične & no overclockin, ašrocka i dotične, i tako to.

E6300 je bio najslabiji C2D u to vrijeme pa se E6400 činio kao najlogičnije rješenje.

Citiraj:
Vidim da ekipi strašno trebaju Ballistixi, ipak ih iskorištavaju do kraja - sve redom veliki OC-eri, ekipa na veliko radi u Mayi, Photoshopu, o obradi videa da ne pričam....
Oprosti, ali ti si bio prvi u preporukama ballistixa svakome, ali nema veze.

Citiraj:
I ti kažeš ''za 99% korisnika je dovoljno 2.5v? Pa Ballistixi su onda namijenjeni za tih 1% (iako ih ima više, naravno), koji će ih znati iskoristiti kad treba i kako treba.
I ja tebe pitam čemu? Zašto pržiti memu na prevelikom naponu? Što se dobije sa 3V dugoročno? I sam kažeš da ih držiš na 1080MHz...pa pitam te čemu električna stolica bokcima? Super PI? . . .a onda je ekipa luda što nemaju upotrebu za dotične.

Citiraj:
Ispričavam se na ovoj ''litaniji'' al sam morao to ''podijeliti'' sa kolegama forumašima...
Također moje isprike na spamu.

Da ne citiram McG-a...slažem se s njim u potpunosti.
Gilbert5 je offline