Citiraj:
Autor Razer
@Gilbert5 - Super, baš sam ovo čekao da se istresem...
|
Juhu...
Citiraj:
Autor Razer
Kad smo kod toga...zašto si npr. ti dao 2000kn za ploču na kojoj si jednom stavio dvije kartice na sat vremena, i na kojoj držiš procesor od 1500kn (u to vrijeme) da bi ti radio kao jedan E2180 za 500kn?
|
To je posve nebitno, ali ako te zanima, imao sam izbor između intelove matične & no overclockin, ašrocka i dotične, i tako to.
E6300 je bio najslabiji C2D u to vrijeme pa se E6400 činio kao najlogičnije rješenje.
Citiraj:
Autor Razer
Vidim da ekipi strašno trebaju Ballistixi, ipak ih iskorištavaju do kraja - sve redom veliki OC-eri, ekipa na veliko radi u Mayi, Photoshopu, o obradi videa da ne pričam....
|
Oprosti, ali ti si bio prvi u preporukama ballistixa svakome, ali nema veze.
Citiraj:
Autor Razer
I ti kažeš ''za 99% korisnika je dovoljno 2.5v? Pa Ballistixi su onda namijenjeni za tih 1% (iako ih ima više, naravno), koji će ih znati iskoristiti kad treba i kako treba.
|
I ja tebe pitam čemu? Zašto pržiti memu na prevelikom naponu? Što se dobije sa 3V dugoročno? I sam kažeš da ih držiš na 1080MHz...pa pitam te čemu električna stolica bokcima? Super PI? . . .a onda je ekipa luda što nemaju upotrebu za dotične.
Citiraj:
Autor Razer
Ispričavam se na ovoj ''litaniji'' al sam morao to ''podijeliti'' sa kolegama forumašima...
|
Također moje isprike na spamu.
Da ne citiram McG-a...slažem se s njim u potpunosti.