Citiraj:
Autor miiicek
moj frend na x530 kad su ugašeni uredno sluša slovenski radio..lol..nemam pojma na koju fintu..tak da, uzmi bolje x230, pa možda se i tebi posreći da dobiješ radio gratis..
|
Ovo ja nisam mogao vjerovati dok nisam vidio svojim ocima. Ja na svojim x-230 to nikad nisam dozivio, ali cimer u Amsterdamu je imao x-530 i uredno se nekad cuo radio na njima
Sto se tice kvalitete zvuka i prenaglasenog basa na Logitechu, potpisujem. Kvaliteta zvuka na Logitechovim zvucnicima (x-230, x-530) NIJE vrhunska i nije prirodna. Ali za vecinu ljudi je vrlo vrlo dobra. Ja sam se osobno malo zeznuo sa ovim zvucnicima (kupio sam ih najvise jer sam prije toga testirao x-530 i bas me fascinirao. Gledanje Top Geara na tome je bio poseban gust

).
Ali kad je u pitanju muzika, ja nisam fan muzike kod koje je bas presudan, vec vise gitara/vokal muzika, a u tom segmentu Logitech jako pada. Pogotovo u odnosu na Altec Lansing zvucnike. Altecovi nemaju toliko jak i mocan bas (dapace, dosta je slabiji i neuvjerljiviji, barem po mom misljenju), ali zato visoki tonovi zvuce odlicno.
Iako sad vise ne znam tko ih prodaje... oni koje sam ja imao na testu su dosli iz Ve-Mila, a sad vidim da imaju samo stereo zvucnike od Alteca, ni jedne druge :O